03 March 2017

Rindu

Teks: Nor Amalina Rohaizad
Entri #147

Siang-siang bersilat bukan main lagi dengan kanak-kanak riang bertiga tu. Depa nak sangat join Mama membilang butang. Tengah malam macam ni bila depa semua pakat tidoq dah, Allahhh sunyinyaaa rasa.. 😭😭

Target malam ni mesti selesaikan bungkus semua order siang tadi dan yang dah order alphabet buttons bulan lepas. Esok siang mesti luangkan lebih masa untuk anak-anak. Ganti waktu kerja lebih masa hari ni.

Mama sayang Abang Wafiy, Kakak Insyirah dan Baby Mu'adz yang tak berapa baby dah tu.

No comments:

Post a Comment