12 February 2017

Kelas Kraf Felt Di Alor Setar

Teks: Nor Amalina Rohaizad
Entri #134

Hujung minggu ni sibuk sungguh urus stok barang di Amal Creative. Sebab minggu depan kan, insyaAllah Cik Amal nak balik kampung.

Orang-orang Aloq Setaq yang dirindui, 
Ada sesapa nak belajaq menjahit felt craft dak? Jommm jumpa. ;)

Cik Amal bawa balik felt craft starter pack. Dalam tu ada kain felt kualiti tip top dan ada koleksi butang-butang comel.

Cik Amal akan ajaq 4 jenis jahitan asas dalam felt craft. Kita sama-sama jahit, buat satu projek ringkas.

Kemudian Cik Amal share macam mana nak buat dan cari template/pola. Supaya nanti masing-masing buleh menjahit ikut kreativiti masing-masing.

Bonus nak bagi: Tips mula bisnes dari rumah dengan felt craft.

Mau dak orang Aloq Setaq? :) Hello-hello Cik Amal di whatsapp 0192111934 na. Kalau segan nak mai belajaq sorang diri, ajak lah dua tiga orang kawan. Laaagi meriah!

No comments:

Post a Comment