12 January 2017

Amal Creative Januari 2017

Teks: Nor Amalina Rohaizad
Entri #110

Sepanjang 2016 blog panduan asas kraftangan felt saya kosong tak berisi. Tapi setiap bulan, saya masih terima pertanyaan untuk tempahan jahitan. Terima order untuk beli butang dan kain felt dari blog pun banyak.

Itu blog yang tak update setahun. Entri blog pun, saya boleh katakan content tahap yang biasa-biasa. Kalau blog yang sentiasa segar dengan penulisan baru selang sehari macam mana? Kalau blog diisi dengan konten premium macam mana? Apa kesannya pada bisnes Amal Creative?

Cerita sebenar, memang sengaja tak nak update pun tahun lepas tu. Serammm bila ramai mesej nak tempah tapi nanti terpaksa balas tempahan ditutup sementara waktu.

Tahun ni Alhamdulillah saya dah mula kembali terima tempahan. Bersusun dah senarai. Jahit keychain nama dan buat baby brooch dulu. Sedang sesuaikan diri dengan rutin baru.

Sebut tentang keychain, terus teringat hutang tutorial. Bila masanya Cik Amal nak share ni? Lama dah orang dok tunggu.

No comments:

Post a Comment